4A sortiment: enastående prestation

Hoover presenterar ett nytt sortiment av cylinderdammsugare som är konstruerade för att garantera ett utmärkt rengöringsresultat på alla typer av ytor. Dessa är bland de tystaste dammsugarna på marknaden tack vare Intense Silent Power systemet.

Upp till  50% mer energieffektivitet jämfört med höga wattmodeller.*

*Endast vissa modeller

Mer än 111% extraktionseffektivitet på hårda ytor och.

Perfekt för allergiker. Luften som återvinns i miljön är alltid ren tack vare  99,98% filtreringseffektivitet.

Mer än 91% på mattor. 

 

Super tyst

Några decibel kan göra stor skillnad mellan irriterande och tolererbara ljudnivåer. Insense Silent Power systemet, utvecklat av Hoover, säkerställer övertygelse och bekvämlighet vid rengöring. Den perfekta kombinationen av optimerade luftflöden, det innovativa materialet och de nya tillbehören garanterar ljudnivåer så låga som 64 dBA*.

 

115 dBA

 

85 dBA

 

65 dBA

 

64 dBA

Cylinderdammsugare med påse

Athos

Athos är den perfekta kombinationen av design och funktion. Dammuppsamlingens 5 liters kapacitet och 11 meter räckvidd gör det möjligt att rengöra hela huset utan stopp. Det är extremt enkelt att lagra tack vare Nano Pack ™ tekniken. De 4 svänghjulen garanterar maximal manövrerbarhet, och de tillbehör som finns ombord gör det möjligt att alltid ha till hands. 

Telios Plus

Telios Plus är idealisk för alla rengöringsbehov tack vare sin kompakta design och enastående prestation. Dessutom kan tillbehören som lagras ombord ge dig alla verktyg du alltid behöver ha till hands. Den är utrustad med Carpet Optimax borste, designad för djup rengöring av mattor.

Påslösa cylinderdammsugare

Xarion Pro

Tack vare det exklusiva Hoover Airvolution™ multicyklonsystemet, gör Xarion Pro det möjligt att slutföra dina dagliga rengöringsjobb snabbare. Det speciella separationssystemet hindrar filtret från att blockera, vilket förhindrar låg prestation, och alltid garanterar snabb och grundlig rengöring. Den är utrustad med Carpet Optimax borste, som är designad för djup rengöring av mattor.

Reactiv

Reactiv garanterar högsta prestation, tack vare den påslösa cyklontekniken. Det har studerats för att erbjuda hög effektivitet vid dammseparation, hög extraktionseffektivitet och lågt underhåll av filter. Reactiv gör det möjligt att rengöra alla ytor, inklusive de mest känsliga, tack vare den integrerade borsten i handtaget. Den är utrustad med Carpet Optimax borste som är designad för djup rengöring av mattor.