Hoover presenterar Athen Evo

Den nya påslösa och sladdlösa skaftdammsugaren, med ström upp till 32,4 V, extremt manövrerbar och med högsta prestationen. Med 120 minuters körtid kan du rengöra hela ditt hus utan att ladda. Sortimentet innehåller modeller med litiumbatterier som garanterar hög rengöring, lång livslängd och lägre laddningstider. Upptäck friheten av sladdlös rengöring.

Titta på videon

Utmärkt rengöringsprestation

Athen Evo garanterar rengöring på högsta nivå, jämfört med en 2500W dammsugare med sladd. Det tar bort mer än 100% damm från hårda golv. 

Extraordinär körtid

Extraordinär körtid

Du kan städa ditt hem med endast en laddning - Athen Evos körtid är upp till 120 minuter.

Maximal manövrerbarhet

Det innovativa EASY DRIVING systemet gör att du enkelt kan rengöra dina möbler och andra hinder i ditt hem. Den speciella lutningen på 180° hjälper dig att nå även de svåraste områdena med en enkel vridning av din handled - utan ansträngning överhuvudtaget.

Lämplig för alla ytor

Det motoriserade turboborsthuvudet gör Athen Evo till den perfekta produkten för att rengöra alla ytor, inklusive de mest känsliga (inklusive parkett).

Lätt att använda

Athen Evo utformades för att ge dig den bästa komforten och högsta flexibiliteten.

Batteriladdningsstatus alltid under kontroll

Den exklusiva och praktiska LED-displayen hjälper dig att hålla batteriladdningsstatusen alltid under kontroll. På skärmen kan du även kontrollera hur batteriladdningen fortskrider. Ett blixtljus signalerar när Athen Evo är redo att användas igen.

Enkelt att städa

Att rengöra den motoriserade turboborsten är snabbt och enkelt tack vara det speciella frigöringssystemet. Två enkla åtgärder är allt som krävs för att ta bort borsten, vilket minskar kontakten med damm. Det är enkelt och hygieniskt.

Snabb och enkel tömning av behållare

Athen Evo har en stor dammuppsamlingsbehållare som är enkel att ta bort samt tömma, och som förhindrar all kontakt med damm. Den har även ett tvättbart HEPA filter som kan fälla de minsta dammpartiklarna, vilket garanterar optimal filtrering och återvinning av ren luft.

Vertikal parkeringsposition

Tack vare den bekväma vertikala parkeringspositionen är Athen Evo enkel att lagra, både under och efter användning

Lätt och praktisk

Athen Evo är snabb och praktisk att använda, perfekt för att rengöra även de största ytorna med minimal ansträngning. 

Prestation och design

Design ultra slim

Ultra slim design

Den speciella ultra slim designen på borsten gör det möjligt att nå alla ytor, även på baksidan av sängen och under möblerna.

Maximal fasthållning vid användning

Strukturen och den speciella texturen av hjulen garanterar maximal fasthållning mot golvet.

Ökad synlighet vid rengöring

Borsthuvudet har LED lampor för att öka synligheten även i de mörkaste hörnen (exempelvis under sängar och andra möbler).

Två kraftnivåer

Du kan välja nivån av ström som passar den typ av rengöring du behöver.

Turbo Funktion

Vid svår rengöring kan du använda Turbo-funktionen. Den maximala effektnivån gör det möjligt att effektivt rengöra även de mest motstående smutsen.