Dynamic Extreme

Dynamic Extreme är tvättmaskinen som erbjuder dig bara det bästa. Den är tyst, har en modern design, låg konsumtion och maximal tillförlitlighet. Den moderna, linjära designen är lämplig för alla miljöer tack vare de eleganta ytorna. Materialen och detaljerna (exempelvis LCD-skärmen och det mörka glaset) är av högsta kvalitet.

Watch the video
Perfekt tystnad

Perfekt tystnad

Tack vare Perfect Silent Inverter, garanterar Hoover Dynamic Extreme en oslagbar ljudreduktion och minimal vibration i alla tvätt faser, kombinerat med den bästa energibesparingen.

Record prestationsnivåer

Record prestationsnivåer

  • Energiklass: A+++ -50%
  • Spara 50%
  • Felfri rengöring
  • Konsumtion minskat till minimum
  • tyst som ingen annan

 

 

Håll kontakten med ditt hem

Håll kontakten med ditt hem

Tack vare Wizard applikationen kommer din apparat alltid att vara ansluten via Wi-Fi var du än befinner dig. Med Onne Fi-tekniken kan du hitta den perfekta lösningen till dina behov och hålla din apparat under kontroll dygnet runt.

Sköta om tyger

Sköta om tyger

Dynamic Extreme gör att du kan tvätta en full last av olika färger och tyger, vilket ger perfekt resultat även med snabbtvättar och låga temperaturer.

 

Maximal noggrannhet vid tvätt

Maximal noggrannhet vid tvätt

Den avancerade Kilo Mode funktionen mäter tvättens vikt för att sedan justera mängden vatten, energiförbrukning och tvättid med vetenskaplig noggrannhet. 

Inga problem

Inga problem

Acqua Stop är ett förebyggande system som är utformat för att förhindra översvämningar samt ge dig lugn och ro. Skulle det bli läckage eller fel i laddningsröret, så skulle systemet skydda din tvätt och ditt hem.