HOOVER-ANSLUTNINGEN

HOOVER-ANSLUTNINGEN

Anslutning till Hoover handlar om att ge verkliga lösningar för att förbättra den dagliga upplevelsen med apparater. En komplett uppsättning unika anslutningsfunktioner som passar perfekt för dig och ditt sätt att leva. Upptäck alla fördelar.

Anslutning till oss handlar inte bara om att vara uppdaterad. Det innebär att ge dig riktiga lösningar för att förbättra din dagliga upplevelse med Hoover-apparater. Den är utformad med målet att hjälpa till att modernisera och förbättra människors liv, hälsa och välbefinnande som varumärkeskärnvärden. Upptäck en komplett uppsättning unika funktioner som passar perfekt för dig och ditt sätt att leva och få effektiva och tillförlitliga lösningar för en bättre livskvalitet.

HOOVER-ANSLUTNINGENHOOVER-ANSLUTNINGENHOOVER-ANSLUTNINGENHOOVER-ANSLUTNINGENHOOVER-ANSLUTNINGENHOOVER-ANSLUTNINGENHOOVER-ANSLUTNINGEN
.
 

PRESTANDA

Med Hoover Connectivity kan du övervaka status, effektivitet och förbrukning av dina apparater och ta reda på hur du optimerar deras prestanda samtidigt som du tar hand om dina kläder, din mat och ditt hem samtidigt. Även när du är ute.

 

VÄLBEFINNANDE

Via appen kan du upptäcka en värld av ytterligare funktioner och innehåll för att i bästa fall använda dina Hoover-apparater, på det mest bekväma och intuitiva sättet, för att skapa ett bättre liv och miljö. Upptäck hygieniska lösningar för din hemsäkerhet, gör desinficera ytterligare program för din tvätt, välj bland en bred lista med hälsosamma recept och få tips för att ta hand om ditt matbevarande.

 

FÖRTROENDE

Öka hållbarheten hos dina Hoover-apparater tack vare underhållstips och periodiska meddelanden via Wi-Fi. Hoover har mer än 100 års erfarenhet och kontinuerlig forskning om den senaste tekniken för att producera högpresterande och tillförlitliga anslutna produkter, vilket hjälper människor att ta hand om sitt hem och deras familjers välbefinnande.

RENGÖRNING

 

ÖVERVAKNING AV LUFTKVALITET

“Jag vill alltid hålla kontrollen över luftkvaliteten hemma, hur kan jag göra det?” Appen hOn gör det möjligt att samla in intern och extern luftdata. Det ger övervakningsinformation i realtid om inre och yttre föroreningar, luftfuktighet och temperatur för att alltid säkerställa bästa luftkvalitet. Anslut bara din H-PURIFIER till appen och få tillgång till en värld av funktioner för att bevara en hälsosam luft hemma för dig och din familj.

Upptäck mer
 

ANPASSADE LÖSNINGAR FÖR ALLERGISKA PROFILER

Jag lider av allergier mot olivträd. Finns det en lösning för att övervaka eller neutralisera dem?Appen hOn, som används tillsammans med H-PURIFIER, tar alltid hand om hälsoproblem för känsliga människor. Det hjälper till att minska luftburna ultrafina partiklar som föroreningar och allergener, särskilt pollen för allergiker, som kan inaktiveras. Appen hOn kan övervaka förekomsten av pollen utomhus och kommunicera deras närvaro till produkten för att minimera den och förhindra allergiska symtom.

Upptäck mer

TVÄTTA

 

Tips och statistik

"Optimerar jag min enhets konsumtion och effektivitet?" Appen finns alltid där för att göra din tvättupplevelse bättre. Få data för att förbättra dina tvättvanor och energiförbrukning. Och om du har ett problem, följ bara vår felsökning i appen för att åtgärda problemet på det snabbaste sättet.

 

Programmerat underhåll

"Jag har intrycket av att min tvättmaskin inte rengör tvätten lika bra som tidigare. Vad kan jag göra?" Tack vare appens extrafunktioner kan du ställa in programmerad underhållsuppdatering och aviseringar för kalkcykel och filterrengöring för att optimera din apparats effektivitet och bevara dess pålitlighet.

"Jag skulle vilja bli av med de irriterande tvättetiketterna utan att behöva tappa instruktionerna." Tack vare funktionen Scan to Care kan du glömma tvättetiketterna! Ta bara en bild av dina dem och skapa din virtuella garderob. Den nya hOn-appen samlar in och lagrar alla dina tvättinstruktioner för kläder, vilket föreslår det bästa programmet för att ta hand om dem.

 
 
 
 

MATLAGNING

 

Röstassistent

"Jag skulle vilja använda smarta högtalare för att också hantera mina apparater, kan jag?" Tack vare röstassistenten kan du nu prata direkt till din ugn via Google Home eller Amazon Alexa och få ytterligare support för att sätta på ugnen, kontrollera dess status, be om förslag relaterade till tillagningslägen, temperatur, rengöring och mycket mer.

 

Dedikerade hälsosamma recept

"Jag letar efter något annat men hälsosamt att laga mat till mina gäster, vad kan jag göra?" Få förslag och exklusiva extra hälsosamma recept via App, skapade av expertkockar speciellt för din ugn med chansen att vägledas i varje matlagningssteg. Wow-effekt garanterad

KYLNING

 

Inventarielista

"Jag har alltid bråttom och kan inte hantera matens utgångsdatum. Någon lösning?" Skapa din personliga kylskåpsinventur: använd appen för att ansluta ditt kylskåp med din kalender och inköpslista för att alltid ha full kontroll över lagrad, utgången och mat som behövs, och undvika avfall.

 

Iced Drink Coach

"Jag måste snabbt kyla vin för en sista minuten middag. Hur kan jag hantera det?" Du kan kyla din dryck via appen utan att slösa tid och ansträngning tack vare Iced Drink Coach-funktionen som ställer in rätt kylning beroende på flaskans storlek och dess temperatur.

PARTNERSKAP

 

"Färdigt tvättmedel. Butikerna är stängda. Hur hanterar jag tvätten?" Upptäck mer om Dash Replenishmenttjänsten som drivs av Hoover och Amazon. Det gör att du kan beställa om det via Appen.

 

"Passar mitt vin med kött eller fisk?" Skanna ditt vin för att veta allt om det. Du kan också köpa dina favoritviner.