Nytt H-FIDGE-sortiment

Nytt H-FIDGE-sortiment

Uniform air distribution, healthier preservation

Upptäck ett hygieniskt och hälsosamt sätt att förvara.

Nytt H-FIDGE-sortiment

Nytt H-FIDGE-sortiment

Uniform air distribution, healthier preservation

Upptäck ett hygieniskt och hälsosamt sätt att förvara.

Hoover presenterar nya H-FRIDGE 700 och 500, en unik kyllösning som säkerställer homogen luftfördelning tack vare Total No Frost Air Care-teknik som håller dina livsmedel fräscha och sunda längre. H-FRIDGE 700 kan styras helt med din smartphone via hOn-appen och är perfekt för att bevara frukt, grönsaker och andra känsliga varor. Sortimentet är utrustat med fristående modeller och modeller för inbyggnad.

Sund prestanda

 

Säker förvaring

H-FRIDGE 700 och H-FRIDGE 500 håller alltid din mat fräsch och hälsosam samtidigt som de skapar ett mer hygieniskt och säkert förvaringsutrymme. Total No Frost-tekniken förhindrar isbildning i frysen så att du slipper defrosta, och lösningen minskar mögel- och bakterietillväxten i kylen med upp till 94 %*. Dessutom garanterar Total No Frost Air Care-tekniken en enhetlig luftfördelning till varje hylla tack vare ett skonsamt luftflöde från sidoutloppen som aldrig slår emot livsmedlen direkt, vilket gör att de förblir lika fräscha som första dagen i kylen**.

Testresultat utfärdade av ett oberoende externt tekniskt laboratorium som jämför Haier Group-kylskåpet CFE735CSJ med Total No Frost-teknik med Haier Group-kylskåpet CCBS 6182WH/2 med Static-teknik.

Testresultat utfärdade av ett oberoende externt tekniskt laboratorium som jämför Haier Group-modellen CFE735CSJ med Total No Frost Air Care-teknik med Haier Group-modellen CVBN6184WBF/S1 med direktflödesteknik.

 

Mer effektivitet, mindre buller

H-FRIDGE 700 and H-FRIDGE 500 är utrustade med en inverterkompressor, en mycket pålitlig teknik med lång livslängd som garanterar utomordentlig kylprestanda och en minskad ljudnivå så låg som 37 dBA. Minska energiförbrukningen samtidigt som du håller temperaturen stabil.

Skyddande lagring

Upptäck hur du kan ta hand om din mat och bevarar alla näringsämnen på ett hygieniskt och säkert sätt.

 

Bästa möjliga hygien

Förvara livsmedlen på ett säkrare sätt. Hygienpackningen är en särskild mögelhämmande behandling på dörrpackningarna som minskar mögeltillväxten både i kylen och frysen.

 

Anpassad utrymmeshantering

Arrangera ditt kylskåps layout med upp till 100 olika kombinationer. Löstagbara dörrhyllor och hyllplan och särskilda lådor ger dig maximal mångsidighet i utrymmesanvändningen utifrån dina behov.

 

Chill Space

Chill Space-lådan är utformad för att bevara livsmedel på ett perfekt sätt. Med en innertemperatur mellan 0 °C och 3 °C erbjuder detta utrymme perfekta förhållanden för rått kött eller fisk.

 

Cool space plus

Tack vare luftfuktighetsstyrningen är Cool Space Plus det perfekta utrymmet att förvara frukt och grönt i eftersom smak och textur bevaras. Flytta reglaget och ställ in rätt fuktighetsnivå i lådan för perfekt förvaring av dina livsmedel.

 

Vinställ

I det unikt stabila vinstället kan du förvara upp till 7 flaskor vin.

Maximal komfort

H-FRIDGE 700 och H-FRIDGE 500 finns tillängliga i fristående modeller och modeller för inbyggnad. Upptäck de extra funktionerna som inbyggnadsserien erbjuder

 

Större utrymme, bättre förvaring

Mer utrymme i din inbyggnadskyl. Dessa kylskåp har mellan 15 % (modell 193x55 cm) och 50 % (modell 193x70 cm som kräver 75 cm utrymme) extra lagringskapacitet* och en extra hylla som gör det möjligt att utnyttja det tillgängliga utrymmet perfekt.

* Jämfört med en bottenmonterad standardskyl för inbyggnad (177 cm höjd x 55 cm från Haier).

 

Snabb installation

Tack vare Hoover In-Tech-systemet är installationen av ditt kylskåp enkel och snabb. De olika dimensionerna och de vändbara luckorna gör att du kan passa in det i alla olika slags köksinredningar. Dessutom kommer alla gångjärn och fästpunkter med ett lock – ett bevis på den stora omsorgen om detaljerna.

Uppkopplade lösningar som bidrar till att hålla livsmedlen färska

Få ut maximalt av din vitvara. Styr din H-FRIDGE 700 eller H-FRIDGE 500 direkt från din smarttelefon med hOn-appen. Upptäck nya smarta uppkopplingsmöjligheter.