Hoover presenterar Synthesis

Synthesis är den mest innovativa, påslösa, multicykloniska dammsugaren i Hoovers sortiment, som kombinerar innovation, teknik och design. 

Den nya PACT (Power Active Compaction Technology), patenterad av Hoover, säkerställer att all prestation alltid är på högsta nivå. 

Låg energiförbrukning, låg underhållningsfrekvens och en oslagbar kapacitet av dammuppsamlingsbehållaren gör den unik. 
10 liter damm komprimerat i ett utrymme på 1 liter!

 

Innovation och teknologi

Synthesis är designat med innovativ teknologi, patenterat av Hoover, som kommer att förenkla ditt liv. Det försäkrar dig ett utmärkt rengöringsresultat utöver en hög energieffektivitet.

 

Upp till 10 liter damm i ett utrymme på 1 liter. *

PACTPACTUna är en innovativ teknik som komprimerar all damm som samlas i ditt hus. Den motordrivna centrala propellern rör sig kontinuerligt och komprimerar damm i behållaren som gradvis expanderar. 

*Kompressionstester utförs i Hoovers laboratorier och använder damm från riktiga hushållsmiljöer. Kompression mätt med damm uppsamlad av Hoover XP71 modellen. Resultaten kan variera beroende på material och miljö.

 

Effektiv multicyklonteknik

Tecnologia AirvolutionDen multicykloniska Airvolution-tekniken försäkrar hög effektivitet vid separation av damm. Den kraftfulla centrifugalkraften som separerar även de minsta dammpartiklarna, förhindrar att filtren blockeras och säkerställer att prestationen är konstant hög. Detta innebär mindre filterunderhåll och mindre tid att rengöra!

 

 

UTÖKNINGSBAR BEHÅLLARE          

Synthesis har en exklusiv dammsugare som expanderar och kan innehålla upp till 10 liter damm.*

*Kompressionstester utförs i Hoovers laboratorier och använder damm från riktiga hushållsmiljöer. Kompression mätt med damm uppsamlad av Hoover XP71 modellen. Resultaten kan variera beroende på material och miljö.

Högsta prestation

De innovativa PACT och Airvolution teknologierna, kombinerade med hög effektivitet av motor och speciella borstar designade av Hoover, tillåter Synthesis att nå den högsta nivån av prestation. 

Utmärkt energieffektivitet

Utmärkt energieffektivitet

Energiklass A garanterar extraordinära rengöringsegenskaper och en minskad energiförbrukning.  

Hög prestation på hårda golv

Hög prestation på hårda golv         

Utmärkt rengöring på hårda golv – 111% extraktionseffektivitet.   

Filtreringseffektivitet på toppnivå

Luften som återförs är alltid ren tack vare HEPA-filtret som säkerställer filtreringseffektivitet upp till 99,98% 

Super silent

Super tyst                       

Synthesis är en av de mest tysta cylinderdammsugarna på marknaden, med en ljudnivå på endast 75 dBA. 

Maximal hygien

Synthesis är idealt för allergilidande som inte kan vara i kontakt med damm.

Ingen bakteriell spridning

Silver Ion behandlingen av dammkammaren förhindrar bakteriell tillväxt. Därför är Synthesis idealiskt för allergiker och om det finns husdjur i huset.

Ingen kontakt med damm

Dammuppsamlingsbehållaren av Hoovers Synthesis har hög kapacitet, är lätt att ta bort samt tömma, och förhindrar eventuell kontakt med damm. Dessutom behåller det tvättbara HEPA-filtret även de minsta dammpartiklarna.

Unik design

Synthesis är designad för att prestera på högsta nivå i hög stil - kraftfull och solid, med en unik och raffinerad design.                                           

Den praktiska LED-displayen gör att du kan kontrollera Synthesis status hela tiden. Särskilda indikatorer hjälper dig att alltid använda Synthesis på ett korrekt sätt. 

 

 

 

 

 

Tillbehör

Tack vare det intelligenta handtaget med en integrerad borste och medföljande tillbehör, kan du ta bort damm från de mest känsliga ytorna. 

 

Parquet extra

Parquet Extra borste, med sina borststrån och filtvadderade hjul, säkerställer en effektiv och korrekt rengöring på alla ytor, inklusive de känsligaste (exempelvis parkett).

Mini turboborste

Mini turboborste

Den speciella Mini turboborsten är speciellt gjord för att rengöra klädsel och behandlas med Silver Ion tekniken för att förhindra bakteriell spridning. 

 

Tillbehör ombord

De praktiska tillbehören för Synthesis kan lagras på röret så att de alltid är till hands.