Hoover presenterar Ultra Vortex

Madrasser, kuddar och soffor är kända för att vara en källa till spridning av kvalster och allergener, vilket är en av de främsta orsakerna till allergier och andningssvårigheter. Din madrass kan i genomsnitt innehålla mer än två miljoner kvalster. Känslighet mot kvalster ökar - cirka 300 miljoner människor över hela världen drabbas av astma, och mellan 200 och 250 miljoner människor lider av allergier.

Ultra Vortex hjälper till att upprätthålla en hälsosam miljö för din familj, samt tar bort allergener, damm och kvalster från bland annat dina madrasser, soffor och kuddar.

Idealt för all möbelklädsel

 

Soffor

 

Kuddar

 

Kuddar

 

Husdjurshår

Tre program för djup rengöring

 

Extraktionsläge

Extraktionskraft tar bort damm och smuts från de djupaste tygerna med stor omsorg. Den är lämplig för känsliga ytor.

 

Roll & beat mode

Turboborsten roterar 4200 gånger per minut så att den kan tränga djupt in i tygfibrerna för att ta bort allergener och kvalster.

 

UV lampläge

Ultra Vortex har en UV-C lampa som kan ta bort 99,9% av bakterier, allergener och kvalster, samt förhindra deras återkomst.

Hygien och bekvämlighet

DJUP RENGÖRING

Ultra Vortex är idealisk för allergiker eftersom att den har en UV-C lampa. Lampans strålning är effektiv mot mikrobiella celler och är därför idealisk för sterilisering av bland annat madrasser, kuddar och soffor - vilket förhindrar dermatit, astma och allergier. 

CYKLONISKT SYSTER

Ultra Vortex erbjuder hög effektivitet vid dammseparation, vilket garanterar hög extraktionskraft och lågt filterunderhåll. 

ENKEL BORTTAGNING AV DAMMBEHÅLLARE

Dammuppsamlingsbehållaren kan enkelt tas bort med en åtgärd.

HYGIENISK TÖMNING AV BEHÅLLAREN

Behållaren kan tömmas utan att ha kontakt med damm, för maximal hygien.